ИСКУСТВА ПОЛАЗНИКА

РАНИЈИХ ЦИКЛУСА ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ

ИСУСТВА САДАШЊИХ СТУДЕНАТА

Припреме су темељно урађене, обрађени су различити типови задатака и доста задатака дато је за самостално вежбање. Предавачи су одлични, пријатни и доступни за сва питања, спремни да поново објасне задатке са часова као и задатке за самостални рад и све нејасноће. Припрема пријемног захтева доста самосталног рада али припремна настава факултета даје добру теоријску основу и увид на какве задатке треба обратити пажњу.


Анита Радовановић, Крагујевац

Припремна настава доста ми је помогла да се темељно припремим за пријемни испит, али и за сам факултет. Предавачи су били охрабрујући, пуни разумевања и спремни на то да одвоје и вишак времена уколико нам је то било потребно. Топла препорука!

Катарина Стефановић, Горњи Милановац

Од ове године сам студент Математичког факултета у Београду. Спремање пријемног испита веома ми је олакшала припремна настава коју организује Факултет, из разлога што су обрађивани задаци од најнижег до највишег нивоа, као и пробни пријемни испит, на коме се можете уверити колико сте заправо спремни. Све препоруке!

Милица Ђелосевић, Лепосавић

Веома сам задовољан одлуком да похађам припремну наставу Математичког факултета. Програм наставе покрива све области које се налазе на пријемном а предавачи су уложили велики труд да нас поново проведу кроз градиво и да детаљно објасне задатке. Такође, материјали су били врло корисни и домаћи задаци зу служили као одлична додатна припрема.

Андреј Михајлов, Kикинда